Galvenie » 2010 » Janvāris » 19 » Sieviešu attiecību padomi, kas jāignorē
21:05:53
Sieviešu attiecību padomi, kas jāignorē

 

 

   Attiecību padomi, ko sniedz sievietes, var būt ļoti noderīgi. Viņas taču ir ierakumu pretējā pusē un labi zina situācijas nopietnību. Tāpat sievietes mēdz daudz biežāk lasīt dažādu padomu un ieteikumu literatūru, kas saistīta ar romantiskām attiecībām, ģimenes veidošanu un mīlestību kā tādu. Un tomēr sievietēm ir tendence teikt vienu, bet gribēt pavisam ko citu. Tad, lūk, par padomiem, kurus tev noteikti vajadzētu laist gar ausīm.

 

 

"...atbrīvojies un esi, kāds esi!”

Zināmam procentam sieviešu tīk pieauguši un stabili vīrieši, kuri neslēpj savu patieso "es”. Taču būsim reāli! Gan vīrieši, gan arī sievietes, ejot uz randiņiem, cenšas izskatīties un uzvesties pēc iespējas labāk, svešiniekam atklājot tikai savu labāko pusi. Ja tā nebūtu, sievietes uz bāriem dotos nekrāsojušās, bet seksīgu kleitu vietā izvēlētos novalkātās mājas sporta bikses. Sievietes piektdienas vakaros uzpošas ne tikai sava prieka pēc, bet gan lai piemānītu kādu, kas viņas interesē. Lūk, tāpēc, arī viņu padoms ir pretrunā ar pašu rīcību.

Sievietes vēlas iepazīt vīrieti tādu, kāds viņš ir, tikai līdz zināmai robežai. Pataupi savus videospēļu piedzīvojumu stāstus 10. randiņam, nevis pirmajam!

"...mums ir vajadzīgi tikai kārtīgi puiši”

Pašos pamatos tā varētu būt taisnība. Kurš tad vēlas pavadīt katru dienu blakus kādam nepateicīgam un nepieklājīgam rupeklim, kurš gūst baudījumu no pastāvīgas publiskas plikšķināšanas sievietei pa dibenu? Tomēr viss nemaz nav tik vienkārši. Sievietēm patīk vīrieši, kas spēj viņas sasmīdināt, padarot sevi par neglābjamiem muļķiem. Šī patiesība īpaši nostrādā gan pirmajos randiņos, gan tikko iepazīstoties ar svešinieci bārā. Ja mēģināsi būt labestīgais princis, kas gatavs sievietei izpatikt, aizmirstot paša dzīves patiesības, ātri vien zaudēsi kontroli un kļūsi par viņas un viņas draudzeņu publisku apsmieklu. Tev ir jābūt džentlmenim! Saglabā savu stāju un pārliecību par teikto! Nebaidies pajokot un ļauj, lai arī citi tevi pavelk uz zoba! Zināma deva sarkasma nāks tikai par labu.

Vīrietis, kurš pirmajā randiņā uzvedīsies mazliet izaicinoši, sievietei būs daudz pievilcīgāks nekā tas, kurš to vien darīs, kā stāstīs, cik skaisti ir skatīties mākoņos un skaitīt zvaigznes.

"...man patīk, ka tev ir draudzenes”

Nav jau tā, ka tev būtu šis ieteikums jāignorē. Viss taču ir atkarīgs no tā, kā jūties. Tomēr, ja esi sācis veidot nopietnākas attiecības, zini, ka draudzeņu ēra tev būs jāmet pie malas! Sievietes līdz pat kapa malai taisnosies, ka viņām nav nekas pret to, ka tiecies ar citām sievietēm un uztici viņām savas sirdslietas vai emocijas. Tavā dzīvē drīkst būt tikai trīs sieviešu perspektīvas – mātes, māsas un mīļotās. Viss pārējais ir ārpus likuma, lai arī kā viņas censtos to noliegt. Ja sāksi runāt par jūsu attiecībām ar citu sievieti, zini, ka agri vai vēlu tevi gaida nopietna un vienlaikus baisa sarunai ar mīļoto!

Mēģini distancēt savas draudzenes no mīļotās sievietes! Pirmkārt, tās nav viņas draudzenes un tavās interesēs nav, lai viņas apvienotos un vērstos pret tevi; otrkārt, atceries, ka vīriešu un sieviešu attiecībās vienmēr pastāvēs zināms seksuālās pievilcības procents, ar kuru tava mīļā noteikti nevēlēsies sadzīvot.

"...mani neaizrauj Valentīna diena”

Dziļi, dziļi savos primitīvākajos vīrieša instinktos tu labi zini, ka tā nav patiesība, tomēr, dzirdot šos vārdus no sievietes mutes, tā vien gribas ieslīgt dīvānā un bezrūpīgi aizsnausties uz pāris stundiņām. Nē! Celies un ķeries pie darba, kamēr vēl nav par vēlu! Gadadienas, jubilejas vai Valentīna diena – sieviete vienmēr gaidīs vīrieša uzmanības apliecinājumus.

Iegādājies kalendāru un atzīmē, pat ja tas tev liek izskatīties kā muļķim! Varbūt draudzenei tas pat patiks, novērtējot gan tavu vēlmi stiprināt attiecības, gan uzdrošināšanos rast nestandarta risinājumus, pat ja tie liek citiem par tevi pasmieties.

Nav šaubu, ka sievietes, sniedzot attiecību padomus, domā tikai to labāko. Problēma ir tajā, ka sieviešu mistiskā domāšana ir noslēpums ne tikai tev, bet arī viņām pašām. Tomēr nav tā, ka jāmet plinte krūmos. Izvērtē katru padomu un padomā, vai cilvēks, kas tev tos sniedz, ir gana pieredzējis!

 

 

Kategorija: Dažādi | Skatījumu skaits: 2003 | Pievienoja: IlzeR | Atslēgvārdi: viriesiem | Reitings: 0.0/0