Galvenie » 2010 » Janvāris » 18 » 5 sievietes draugi
21:15:25
5 sievietes draugi

 

 

   Cilvēku savstarpējās attiecības ik dienu ir liels pārbaudījums. Brīdī, kad esi saticis kādu, kas liek tev justies kā vīrietim, uz galvas uzkrīt neskaitāmas problēmas, kuras tā vien gribas aizmirst un nekad nepieminēt. Pārvarot grūtības, mēs uzticamies tuvākajiem draugiem, kas ir un vienmēr būs daļa no mūsu dzīves. Kādi tad ir sievietes draugi? Par to šai rakstā.

 

 

Trakulīgā draudzene

Virspusēji šāds draugs ir pati perfekcija. Dzīve paiet vienās izklaidēs, neraizējoties par ikdienas skarbo realitāti, sabiedrības normām un etiķeti. Viņa vai viņš pazīst visus bāru un klubu darbiniekus, labprāt skūpstās ar pirmo simpātiju, kas ļaujas, un visbeidzot – tikai retos izņēmumos nakšņo savās mājās.

Šāda nevaldāma persona būs tava ienaidniece, kura aicinās sievieti būt trakai un aizmirst veselo saprātu. Monogāmija tiks uzskatīta par noziegumu, bet saistības un uzticēšanās - par vājību.

Tavs uzdevums ir vienmēr turēt roku uz pulsa un nebūt naivam mīļotās attiecībās ar viņas trakulīgo draudzeni.

Draudzene, kuru slepeni ienīst

Katrai sievietei ir kāda draudzene, kuru viņa slepeni apskauž vai pat ienīst. No malas skatoties, viss ir kārtībā, tomēr, tiklīdz abas nonāk atsevišķās istabās, sākas pārmetumi un aprunāšana. Viss, ko viņa dara, ir nepareizi un neatbilst draudzenes svētākajiem dzīves pamatprincipiem. Tas varētu būt gan bezgaumīgs apģērbs vai pārlieku ekspresīva komunikācija ar vīriešiem, gan karjeras izvēle un neizpratne par feminisma pamatprincipiem.

Šāda draudzene jūsu attiecībās spēlēs pozitīvu lomu. Viņa dos jums iemeslu diskusijām un iespēju paskatīties uz sevi no malas. Savukārt tavas draudzenes neapmierinātība un sašutums par citu ļaus tev izvairīties no atbildības par paša pastrādātājiem nedarbiem.

Vienmēr esi lietas kursā par viņu aktivitātēm! Slikti padomi un nevēlama ietekme var būt ļoti bīstamas jūsu sirdsmieram un attiecību idillei.

Mūžīgi vientuļā draudzene

Šī būs tavas draudzenes nelaimīgākā draudzene, kurai nekad nav veicies ar puišiem. Iespējams, viņai nav paveicies ar skaistu figūru vai varbūt viņas humora izjūta ir kā vīriešu nīdējai. Lai arī sarkasms brīžiem ir patiesi uzmundrinošs un smieklīgs, viņas sabiedrībā vienmēr jūties neērti, jo katru reizi pasmaidot baidies, ka nostādīsi savu laimi blakus viņas nelaimei.

Viņas attiecības ar tavu draudzeni ir drošas un uzticamas. Būdamas vietuļnieces, viņas ir daudz ko pārdomājušas, tāpēc vienmēr sniegs saturīgu un prātīgu padomu, atgādinot par mīlestības burvību, kas neaug kokos.

Tomēr uzmanies, jo vientuļā draudzene tik tiešām var būt vīriešu nīdēja, kas sagrozīs mīļotajai sievietei galvu ar idejām, kas nemaz nav realizējamas!

Draugs vīrietis

Šis vīrietis var būt gan viņas pirmā mīlestība, gan arī kāds, kuram tā īsti nekad nav sanācis uzrunāt tavu sievieti seksuāli. Viņš ir iejūtīgs, izskatīgs, uzticams un vienmēr gatavs palīdzēt tavas draudzenes grūtākajos dzīves brīžos. Tas nozīmē, ka katru reizi, kad būsi nošāvis greizi, draudzenei būs iemesls jautāt: "Kāpēc tu nevari būt tāds kā viņš?” Tomēr nesatraucies! Ja tu būtu kā viņš, tad jūsu attiecības nemaz neeksistētu.

Viņas draugs var būt ļoti noderīgs. Tieši viņš būs tas, kas sniegs izsmeļošākos padomus par vīriešu uzvedības īpatnībām, tai skaitā tavām, brīžos, kad tava sieviete būs pagalam apjukusi un neziņā, ko no viņas vēlies.

Labākā draudzene

Tev nav vērts cīnīties ar viņas labāko draudzeni. Pastāv iespēja, ka viņas ir pazīstamas jau kopš pašas bērnības. Lietas labad šeit varētu minēt gan tīņu seksualitātes eksperimentus un kopīgus draugus, gan identisku dzīves filozofiju un kopīgus pašnāvības plānus brīdi, kad pasaulei būs pienācis gals. Sengrieķu zinātnieks Aristotelis reiz teicis, ka draudzība ir dvēsele, kas dzīvo divos ķermeņos.

Viņas tuvākā draudzene, paturot prātā līdzīgo dzīves uztveri, tev pašam var kļūt par labu un uzticamu draugu. Viņa zinās visu par jūsu romantiskajām attiecībām, gan slikto, gan labo.

 

Kategorija: Dažādi | Skatījumu skaits: 1788 | Pievienoja: IlzeR | Atslēgvārdi: viriesiem | Reitings: 0.0/0