Galvenie » 2010 » Februāris » 15 » Nedaudz par vīriešiem
22:01:12
Nedaudz par vīriešiem

  Vīrieši, kuriem ausī ir auskars, ir vairāk piemēroti laulībai. Pirmkārt, viņi jau ir izbaudījuši sāpes, bet, otrkārt, viņi zina, kā un kur iegādāties rotaslietas.

Laulība ar šķirtu vīrieti ir attaisnojama no ekoloģiskā viedokļa. Mūsdienu pasaulē vīriešu ir mazāk nekā sieviešu – bet visi zina, ka nepietiekami resursi jāizmanto atkārtoti...

Vīrieši ir ļoti pašpārliecināti cilvēki. Daži no viņiem ir tik augstās domās par sevi, ka, skatoties pa televizoru sporta pārraides, uzskata: ja pietiekami spēcīgi koncentrēsies, tad spēs palīdzēt ”savai” komandai.

Vīriešiem patīk telefoni ar daudzām dažādām podziņām. Tas ļauj viņiem justies svarīgiem...

Vīriešiem patīk no rīta pirmajiem izlasīt avīzi. Vien doma par to, ka viņi nav pirmie, negatīvi ietekmē vīriešu psihi.

Vīrieši ir jūtīgi ļoti dīvainā veidā. Ja vīrietis iekurinājis kamīnu un pēdējā pagale nesadeg, viņš to var uztvert kā personisku apvainojumu.

Vidēji vīriešiem ķermeņa temperatūra ir augstāka nekā sievietēm. Ja ziemā jums mājās ir auksti, tad ieteicams gulēt vienā gultā ar vīrieti. Vīrieši – tie ir pārvietojami sildītāji, kuri krāc.

Sievietes daudz nopietnāk izturas pret apģērbu nekā vīrieši. Neviens nekad nav redzējis vīrieti, kurš   būtu ieradies viesībās un izmisumā izdvesis: "Ak, Dievs! Esmu izmisumā! Labāk došos prom, jo redzu vēl vienu vīrieti, kam mugurā tāds pats melns smokings!”.

Ja vīrietis pagatavojis jums pusdienas un salātos ir vairāk nekā trīs sastāvdaļas, tad ziniet – viņam ir nopietni nolūki!

Kad satiekas četri vai vairāk vīriešu, viņi runā par sportu. Kad satiekas četras vai vairāk sieviešu, viņas runā par vīriešiem.

Ja vīrietis saka: "Es tev piezvanīšu!” un nepiezvana, tas nenozīmē, ka viņš aizmirsis to izdarīt, tas nenozīmē, ka viņš pazaudējis jūsu telefona numuru, tas nenozīmē, ka viņš ir saslimis. Tas nozīmē, ka viņš negrib jums zvanīt.

Nav viegli atbrīvoties no vīrieša, neaizskarot viņa pašcieņu un vīrišķību. Frāzes "Vācies prom!” un "Es negribu tevi vairāk redzēt!” var tikt uztvertas kā izaicinājums. Ja jūs patiešām vēlaties atbrīvoties no vīrieša, pamēģiniet viņam pateikt: "Es tevi mīlu... es vēlos precēties ar tevi... es gribu no tevis bērnus”. Iespējams, ka jūs pat nepaspēsiet pabeigt teikumu...

Vīriešiem menopauze norit daudz smieklīgāk nekā sievietēm. Kad sievietei iestājas menopauze, viņa pieņemas svarā un viņai bieži paaugstinās temperatūra. Kad vīrietim iestājas menopauze, viņš mēģina iepazīties ar jaunām meitenēm un ātri braukt ar motociklu.

Vīrieši visu aizmirst, bet sievietes neaizmirst neko. Tieši tāpēc sporta pārraižu laikā ir tik daudz atkārtojumu...



 

Kategorija: Dažādi | Skatījumu skaits: 2429 | Pievienoja: IlzeR | Atslēgvārdi: virietis, vieriesiem | Reitings: 0.0/0