Galvenie » 2010 » Februāris » 5 » Apģērbs topošajām māmiņām
16:31:52
Apģērbs topošajām māmiņām
   Grūtniecība ir viens no nozīmīgākajiem un burvīgākajiem posmiem sievietes dzīvē. Tomēr tie ir arī paši smagākie posmi fiziskā ziņā, jo šajā posmā sievietes ķermenis krietni mainās. Šajā nozīmīgajā posmā sievietes labajam noskaņojumam un ārējam izskatam ir milzīga nozīme.

Vēl pirms pāris gadiem sievietēm stāvoklī bija ļoti ierobežota apģērba izvēle – bezformīgi sarafāni un kāpostveidīgs apģērbs – tāds bija sievietes, kura gaida savu mazuli, vizuālais izskats. Tomēr laiki ir mainījušies, un kopā ar to arī topošo māmiņu mode. Šodien var atrast visdažādākos modes trendus, kuri pasvītros šī notikuma nozīmi Jūsu dzīvē.

Mūsdienu grūtnieču apģērbs ir radīts, lai pasvītrotu sievietes stāvokli. Ir iespēja atrast ērtu apģērbu jebkuram gadījumam – no ikdienas apģērba līdz lietišķiem kostīmiem, no klasiska apģērba līdz pat modernajiem trendiem, no sievišķīgajiem pasteļtoņiem līdz koši piesātinātām krāsām. Daudzas grūtnieces tradicionālo apģērbu vietā valkā savu puišu vai vīru apģērbus, ko pārejas periodā par labu domu viss nevarētu nosaukt. Sākot no trešā trimestra otrās puses, Jums neizdosies izbēgt no grūtnieču apģērba valkāšanas.

Ar topošo māmiņu apģērbu radīšanu nodarbojas speciālisti, kuri lieliski pārzina kā mainās sievietes ķermeņa līnijas. Šāda apģērba šūšanā tiek izmantots ērts, mīksts un gaisa caurlaidīgs audums. Tā šuvums ir paredzēts sievietes ķermeņa izmaiņām. Biksēs un svārkos ir papildus ielaidumi vēderam un krūtīm. Bagātā izvēle ļauj sievietēm izvēlēties apģērbu pēc gaumes , neupurējot ne stilu, ne komfortu. Dizaineri nemitīgi atjauno apģērbu stilu, sekojot līdzi modes tendencēm, un tagad Jūs varat neatpalikt no modes veselus deviņus mēnešus!

Vispirms jau ir nepieciešams analizēt savu dzīves veidu. Ja esat lietišķa sieviete un negrasāties pamest darbu, pērciet pēc iespējas formālāku un lietišķāku apģērbu – blūzes, bikses, svārkus. Ikdienas apģērbs ir neatņemams topošo māmiņu apģērbs. Droši iegādājieties dažādus T kreklus – brīvus un pieguļošus. Deviņu grūtniecības mēnešu laikā, Jums noteikti nāksies pabūt viesībās, kāzās, un citos vairāk vai mazāk oficiālos pasākumos. Jau laikus to apdomājiet, un iegādājieties pāris kleitas, kurās jūtaties ērti un gaumīgi. Iegādājieties arī erotisku veļu, kura cels Jūsu pašapziņu.

Rūpīgi izvēlaties apģērbu un pārbaudiet tā kvalitāti.


Sintija Hruščevska
ManaGimene.lv
Kategorija: Grūtniecība | Skatījumu skaits: 3175 | Pievienoja: AIRITA | Atslēgvārdi: mode, grutnieciba | Reitings: 0.0/0