Šokolāde - Forums


Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS
Lappuse 1 no 11
Forums » Sievietēm » Garšas bauda » Šokolāde
Šokolāde
Kāda šokolāde Jums viss labāk garšo?
1.Melnā šokolāde[ 0 ][0.00%]
2.Piena šokolāde[ 0 ][0.00%]
3.Baltā šokolāde[ 0 ][0.00%]
Aptauja ir noslēgusies - Otrdiena, 09.04.2013, 12:21:59
Kopā atbilžu: 0
AIRITADatums: Sestdiena, 10.04.2010, 12:21:59 | Ziņojums # 1
Lieutenant
Grupa: Adminstrātore
Ziņojumu skaits: 9
Reputācija: 0
Statuss: Izgajis
Tātad, tiksim skaidrībā- melnā šokolāde ir tumši brūna un ir rūgtena.
Piena šokolāde ir gaišāk brūna un ir salda.
Baltā šokolāde ir baltā krāsā un ar šokolādi būtībā tai vispār nav sakara, jo kakao tur nemaz nav..

Vai esat kādreiz pagaršojuši melno šokolādi, kurā kakao saturs ir vairāk nekā 70%? Kārē pēc šokolādes metāties virsū biezajai šokolādes tāfelītei un sev par lielu pārsteigumu atklājāt, ka pēc viena gabaliņa kāre rimusies, bet pēc otrā gabaliņa - šokolādi vairāk nevēlaties. Parasti melnās šokolādes specifiskā rūgtenā garša ātri apmierina kāri pēc šā garduma. Turklāt, saskaņā ar zinātnieku grupas pētījumu, melnā šokolāde var izrādīties veselīgāka par piena šokolādi.

Piena šokolādes recepte:

Sastāvdaļas receptei "Piena šokolāde":

1. 30 g. kakao pulvera
2. 30 ml. saldā krējuma (pēc iespējas treknāku)
3. 60 ml. piena
4. 35 g. cukura
5. 5 g. vaniļas cukura
6. 10 g. sviesta

"Piena šokolāde" pagatavošana:

Saputo saldo krējumu tā lai tas būtu normāls putukrējums,pievieno izkausētu sviestu un iemaisa to iekšā.Uzkarsē pienu un pievieno tam cukuru,vaniļas cukuru,un kakao pulveri,to visu ielej iekšā putukrējumā,iemaisa to visu kārtīgi iekšā tā lai būtu vienmērīga masa,to visu sakarsē,un ielej palielā četrstūrainā traukā,un liek saldētavā uz 5-10 minūtēm.

Kā Jums sanāca ši šokolāde?

No kā sastāv baltā šokolāde.

Baltā šokolāde no citām atšķiras ar to, ka tās sastāvā nav "kakao liķiera".
Pateicoties tam, iespējams iegūt ļoti gaišu, krēmkrāsas šokolādi. Baltās šokolādes sastāvā ietilpst kakao sviests, cukurs, piena pulveris un vaniļa. Šī ir pati jūtīgākā un kaprīzākā no šokolādēm, kas nepanes nevērīgu uzglabāšanu un straujas temperatūras izmaiņas. Uzglabāšana ievērojami siltā un/ vai mitrā vietā neizbēgami sabojās šo skaisto kārumu.

 
katrīnaDatums: Sestdiena, 10.04.2010, 13:19:28 | Ziņojums # 2
Lieutenant
Grupa: Drīz būss dalībniece/ks
Ziņojumu skaits: 6
Reputācija: 0
Statuss: Izgajis
Ir reizes, kad apēdu arī kādu gabaliņu melnās šokolādes.
Bet parsvarā ēdu piena šokolādi, bet ļoti garšo bāltā.
est exclaim
 
Forums » Sievietēm » Garšas bauda » Šokolāde
Lappuse 1 no 11
Meklēšana: