Galvenie » 2010 » Februāris » 27 » Randiņi ar precētu vīrieti
19:07:56
Randiņi ar precētu vīrieti

  

 

Ir sievietes, kuras labprāt dodas uz randiņiem ar precētiem vīriešiem. Kas piesaista sievietes šādiem vīriešiem - aizliegtā augļa baudīšana, vēlme pēc attiecībām, kurās nav jāuzņemas atbildība, vai uzmanība, kuru neizdodas saņemt citādā veidā?

Laulību un attiecību konsultanti skaidro, ka sieviete, kura iesaistās attiecībās ar precētu vīrieti, parasti alkst pēc uzmanības un emocionāla atbalsta. Šādai sievietei precēts vīrietis liekas vairāk pieredzējis un, tā teikt, nobriedis. Sievietēm šķiet, ka precēts vīrietis saprot sievietes emocionālās vajadzības un vēlmes vairāk nekā vīrietis, kurš ir viens pats. Savukārt precēti vīrieši pievēršas ārlaulību sakariem tāpēc, ka viņiem pietrūkst emocionālā vai seksuālā piepildījuma un apmierinājuma savās attiecībās. Un tad sieviete sev it kā paaugstina pašvērtējumu, jo, redz, it kā var labāk nekā viņa sieva.

Sievietes, kuras uzsākušas šāda veida attiecības, skaidro, ka bieži vien tajā mirklī, kad esi kopā ar šo vīrieti, tu nedomā - ir vai nav viņš precējies, bet baudi to mirkli, kas ir. Turklāt zināms, ka attiecības prasa laiku, bet šādi randiņi ir kā saldais ēdiens, kas neprasa daudz pūļu, bet sniedz daudz pozitīvu emociju.

Tajā pašā laikā sievietēm, pieķeroties šādam vīrietim, var sākt rasties neapmierinātība, ka viņš ir jādala ar viņa paša sievu, ka svētkos viņš ir citur un arī publiskus pasākumus nav iespējams apmeklēt. Viss notiek klusām un neredzami. Jūtot emocionālu piesaisti precētam vīrietim, sieviete pārstāj veidot arī attiecības ar citiem vīriešiem, kas ir brīvi un ar kuriem pati varētu apprecēties, tā sakārtojot savu attiecību dzīvi. Ja tomēr sieviete saprot, ka šādas attiecības viņai nav pieņemamas, viņai būtu svarīgi izdomāt, kā tās emocijas, ko viņa gūst, tiekoties ar precētu vīrieti, iegūt citā veidā, un tad būs vieglāk šādas attiecības pārtraukt, jo nepaliks tukša vieta.

Lai arī sievietēm, tiekoties ar precētu vīrieti, liekas, ka viņa ģimene - sieva vai bērni par to nekad neuzzinās, visbiežāk gan notiek tieši otrādi. Un tāpēc ir jārēķinās, ka šādās attiecībās nav tikai vīrietis un sieviete, bet arī viņa ģimene, kas, uzzinot par notiekošo, visiem var nest daudz sāpju. No otras puses, ir sievietes, kuras neapzināti vai apzināti cer, ka vīrietis aizies no savas ģimenes un tad viņa varēs laimīgi dzīvot kopā ar savu mīļoto. Bet jautājums, kāpēc vīrietim ir šīs attiecības - tāpēc, ka viņš mīl šo sievieti vai arī vienkārši viņam tas ir kā papildu labums, kas nāk klāt pie attiecībām ar sievu?

Jā, ir arī precētas sievietes, kas dodas uz randiņiem nevis ar savu, bet gan citas sievietes vīru. Bieži vien viņu laulībā iestājusies vai nu krīze vai rutīna, bet, ja ir bērni, negribas šķirties. Tai pašā laikā gribas izbaudīt laimes izjūtu, prieku, smieklus un tauriņu dejošanu vēderā, ko sniedz šādas attiecības ārpus ģimenes.

Delfi sievietēm


 

Kategorija: Sirdslietas, attiecības | Skatījumu skaits: 3683 | Pievienoja: AIRITA | Atslēgvārdi: sirdlietas, Randiņi ar precētu vīrieti, attiecības, sievietēm | Reitings: 0.0/0