Galvenie » 2010 » Februāris » 18 » Ko tavi vīrieši domā, bet nesaka
19:48:35
Ko tavi vīrieši domā, bet nesaka

 

  
 
Vai nu tā ir ieaudzināta pieklājība, latvieša kautrība vai visparastākais gļēvums, taču parasti vīrieši no tava draugu loka labāk iekodīs sev mēlē nekā pateiks acīs taisnību. Mēs viņiem devām iespēju labot savas kļūdas. Pirmo un pēdējo reizi. Kas zina, varbūt starp šiem stāstiem atradīsi arī sava labākā drauga atzīšanos.
 

Kad vīrietis ir kopā ar saviem draugiem, viss it kā notiek vienkāršāk. Viņi pasmejas cits par citu, izmantojot pāris spēcīgus vienzilbju vārdus un neartikulētas skaņas. Padižojas ar saviem pēdējiem sasniegumiem autosportā, medībās un biroja vadībā. Un apliecina draugam tuvību, pajautājot, vai šis nevēlas mārrutku garšas čipsus no viņa pakas.

 

Taču tad, kad tas pats vīrietis nonāk tavā istabā un ir tavs labākais draugs, viņam pēkšņi ir simtiem tabu tēmu, jūtu un baiļu. Un tā visa dēļ visnegaidītākajā mirklī viņš var vienkārši apklust. Aizvērties kā tāda franču austere, kuru nevar atmūķēt pat ar visasāko nazi. Lai tev šādā mulsinošā situācijā kārtējo reizi nebūtu jāmokās pārdomās par to, vai atkal jau viņam nepateici ko aizvainojošu, mēs palūdzām vīriešiem izstāstīt visu, ko viņi nekad nav uzdrošinājušies atklāt savām labākajām draudzenēm. Tici mums, taviem platoniskajiem draugiem galvā darās daudz kas vairāk par to, ko viņi mēdz izrādīt.

 

 

 

Ko viņi slēpj

 

Kad tu spēlējies ar viņu sirdīm

 

"Es neciešu, kad viņa mani iepazīstina ar kādu savu paziņu un acumirklī par mums abiem paziņo: "Mēs esam tikai draugi.” Rodas sajūta, ka viņa vēl nav gana izmisusi un vientuļa, lai satiktos ar mani, un ka es esmu pakalpiņš.”

 

–Dāvis, 31

 

"Draudzene mēdz jokot par to, ka, ja neviens viņu nebildinās līdz 30 gadu vecumam, tad viņa precēsies ar mani. Tas, protams, izklausās mīļi, taču arī sāp, jo liek man justies kā rezerves variantam. Turklāt zemteksts ir visai konkrēts: es vēl ilgi būšu viens.”

 

–Sandris, 29

 

"Es nekad to neesmu teicis, bet mani tracina viņas paradums uzskaitīt kaut kādas pārpasaulīgas rakstura īpašības, kura viņa meklē vīrietī. Meitene nav tik dumja, lai nesaprastu, ka vairums no tām ir nereālas un blakus viņai ir neviens vien sakarīgs vīrietis.”

 

 

 
 

 Ko viņi slēpj

 

Kad tu kārdini viņus

 

"Dažreiz, kad gatavojamies kur kopā doties, viņa pārģērbjas manu acu priekšā. Tas man ir pamatīgs pārdzīvojums! Viens velns uz mana pleca uzstāj, ka varbūt viņa mani izaicina un gaida pieskārienus, taču otrs ir pārāk nobijies un samulsis, tāpēc apgalvo, ka tā es tikai izjaukšu mūsu draudzību.”

 

–Jānis, 29

 

"Mēs kopā trenējamies trenažieru zālē, kur augumi seksīgi noraso un seksuālā enerģija plūst no visām maliņām... Uz treniņu viņa velk īsus apspīlētus šortiņus, kuros veic tā-ā-ādas kustības, ka man gribot negribot ir jādomā par seksu ar viņu.”

 

–Reinis, 36

 

"Mēs bieži kopā skatāmies filmas, un brīžos, kad tajās ir erotiskas ainas, es domāju par mums abiem. Par to, ka mēs to pašu varētu darīt turpat uz dīvāna. Tiesa, vēl nekad to neesmu ierosinājis, taču vai mirstu nost no ziņkāres, vai viņa, tāpat kā es, ir gatava pārkāpt robežu.”

 

 

Ko viņi slēpj
 

Kad tu satiecies ar citiem vīriešiem

 
 

 "Esmu gatavs eksplodēt, kad redzu viņu taisāmies uz randiņu. Man šķiet, ka meitenes pārāk daudz uzmanības pievērš īstās kleitas izvēlei, nu vismaz divas stundas, kaut vienīgais, ko vīrieši vēlas, ir – lai tu labi smaržo un esi komunikabla.”

 

–Edgars, 28

 

"Viņa un viņas vecāki runā jocīgā izloksnē, kas atstāj mazāk inteliģentu priekšstatu, nekā šī ģimene būtu pelnījusi. Man nav drosmes viņai atklāt, ka tas atbaida arī snobiskākos čaļus. Turklāt neesmu pārliecināts, ka šo piezīmi viņa uztvers bez asarām.”

 

–Gatis, 28

 

"Džekiem, ar kuriem viņa flirtē, viņa apgalvo, ka dievina sliktos puišus. Nav brīnums, ka šiem uzreiz šķiet, ka var rīkoties zemiskāk, jo sieviete pati to vēlas. Tāpēc jau viņai attiecībās nekas nesanāk!”

 

 

 
 

 Ko viņi slēpj

 

Kad tu mēģini veidot attiecības

 

"Katru reizi, kad viņa stāsta par nejēdzībām, kuras izstrādā viņas draugs, es piekrītoši māju ar galvu un izrādu nosodījumu. Viņa taču no manis to gaida! Kaut patiesībā jau es savai draudzenei mēdzu nodarīt to pašu un pašpārmetumos nemokos.”

 

–Daniels, 23

 

"Viņa pasūta katru vīrieti, kuru satiek, ja acumirklī nesajūt kaut kādu mistisku dzirksti. Nevaru apgalvot, ka viņa tic brīnumiem un gaida princi baltā zirgā, tikai vēlos, lai viņa saprot, ka tieši šobrīd dzīvo savu vienīgo dzīvi.”

 

–Pauls, 30

 

"Viņa nav bagātnieku medniece, taču vienmēr uzraujas uz vīriešiem, kuri garantē finansiālo drošību, nevis harmoniskas un mīļuma pilnas attiecības. Es zinu, ka vienu dienu viņai būs viss, izņemot emocionālu tuvību.”

 

 

Cosmopolitan


 

Kategorija: Sirdslietas, attiecības | Skatījumu skaits: 1930 | Pievienoja: AIRITA | Atslēgvārdi: viriesiem, sievietem, attiecibas | Reitings: 0.0/0