Galvenie » 2010 » Februāris » 12 » Jaunas idejas kaislīgākai priekšspēlei
19:14:43
Jaunas idejas kaislīgākai priekšspēlei
 
 
Cosmo ir atklājis dažus pārsteidzoši jutīgus punktus, kuru kairināšana jūs abus novedīs neprātīgas iekāres varā. Starp citu, par jau ierasto maršrutu uzreiz varat aizmirst.

Iespējams, jums abiem jau sen ir zināmi pāris pārbaudīti paņēmieni, kas garantē tūlītēju uzbudinājumu. Tas, protams, ir lieliski, ka tu esi labi iepazinusi savu un partnera ķermeni un zini tā visjutīgākās vietiņas, tomēr ierasto paņēmienu izmantošana (auss ļipiņas pakodīšana, krūtsgalu kairināšana) ne vienmēr var novest pie galvu reibinošas kulminācijas.

 

«Kad jūs viens otram vienmēr pieskaraties vienā un tajā pašā ierastajā veidā, ar laiku ķermenis uz šādu kairinājumu vairs nereaģē, un tas nepavisam nav uzbudinoši,» saka Lorija Baklija, Dr. psih., seksa terapeite no Pasadenas Kalifornijā.

 

Tādēļ mēs devāmies jaunu triku medībās un, konsultējoties ar labākajiem seksa ekspertiem, atklājām vēl nezināmas erogēnās zonas, kurās ir tik daudz nervu galu, ka maigi pieskārieni vien var tevi novest no 0 līdz... 69.

Kaisles punkts 1
Īpaši jutīgā zona ap lūpām

 

Protams, tu zini, kā skūpstīties. Bet, iespējams, tu nemaz nespēj iedomāties, ka visapkārt lūpām atrodas kāds slepens baudas raidītājs – trīszaru nerva atzars jeb nervus buccalis, kurš stiepjas no vaigiem līdz lūpu kaktiņiem un apkārt lūpām. "Šī zona ir īpaši jutīga pret kairinājumu, bet cilvēki to lielākoties palaiž garām, koncentrējoties uz lūpu pievilcīgāko daļu,” skaidro seksoloģe, Dr. psih., Dr.med. Rahele Rosa.

 

Kaisles punkts 2
Seksīgā kakla bedrīte

 

Patiesībā jau viss kakls, īpaši zona starp žokļiem un pleciem un kakla sānu daļa, ir spēcīga erogēnā zona, bet ir kāda īpaša vieta, kurai pieskaroties, daudz ātrāk rodas baudas izjūta. «Tā ir tā mazā iedobīte vietā, kur kakls savienojas ar atslēgas kaulu,» norāda Lea Milhaisere, Dr. med., Stanfordas medicīnas centra Sieviešu seksuālās veselības nodaļas vadītāja. «Āda šajā vietā ir plānāka, un zem tās ir daudz mazāks tauku slānis, tādēļ arī izjūtas ir daudz spēcīgākas.» Citiem vārdiem sakot, maigi pieskārieni šai vietai būs ļoti patīkami.

 

Kaisles punkts 3
Erotiskās sānu līnijas

 

Iespējams, ka tev ļoti kut, ja viņš pieskaras taviem sāniem, taču izrādās, ka virzienā no krūškurvja pamatnes uz gurniem atrodas ļoti jutīga erogēnā zona. Pieskaroties šai vietai, tiek novadīti signāli uz tavu klitoru vai partnera dzimumlocekli. «Stimulējot šo ķermeņa daļu, gan vīriešiem, gan sievietēm sasprindzinās iegurņa pamatnes muskuļi, kas savukārt veicina seksuālās iekāres palielināšanos,» skaidro seksoloģe Rahele Rosa.

 

Kaisles punkts 4
Prieka pauguriņš muguras lejasdaļā

 

Mazajā uzkalniņā muguras lejasdaļā atrodas ļoti daudz nervu galu, kurus stimulējot, var sasniegt patiesu baudījumu. Lai par to pārliecinātos, palutiniet viens otra muguru ar maigiem un seksīgiem glāstiem. Sāc ar lāpstiņām un lēnām virzi rokas uz leju, imitējot mīcīšanas kustības. Pie muguras lejasdaļas pārej uz daudz maigākiem pieskārieniem un vieglām spirālveida kustībām tuvini rokas viņa karstajam punktam. "Šī zona ir tik jutīga, ka pat vismaigākie pieskārieni liks trīsām iziet cauri visam ķermenim,” saka Rahele Rosa.

 

Kaisles punkts 5
Kairinošā augšstilbu iekšpuse

Viena no jutīgākajām erogēnajām zonām atrodas augšstilbu iekšpuses augšējā daļā. «Šeit atrodas nervs, ko sauc par nervus ilioinguinalis, un tas ir neticami jutīgs pret pieskārieniem,» saka Lea Milhaisere. Patiesībā būtu labāk šīs vietas stimulēšanu atstāt uz pašām priekšspēles beigām un ļaut, lai tā jūs aizved līdz lielajai kulminācijai.

Raksts ņemt no http://apollo.lv
Kategorija: Sirdslietas, attiecības | Skatījumu skaits: 7289 | Pievienoja: AIRITA | Atslēgvārdi: sirdlietas attiecibas, sievietem | Reitings: 0.0/0